Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018

Νέα συλλαλητήρια σήμερα για τη Μακεδονία (Βεργίνα - Hyatt Regency Θεσσαλονίκης)

Νέα συλλαλητήρια σήμερα για τη Μακεδονία (Βεργίνα - Hyatt Regency Θεσσαλονίκης)
Συλλαλητήριο εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, που για συμβολικούς λόγους θα γίνει στην περιοχή της Βεργίνας, διοργανώνεται για το απόγευμα της Δευτέρας.


Όπως αναφέρει το τοπικό ενημερωτικό μέσο thestival.gr, η διαδήλωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της περιοχής στις 19:30 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα θα αναχωρήσουν και λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη προς τη Βεργίνα.

Θα ναυλωθούν λεωφορεία τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν στις 17:00 από την Πλατεία Αριστοτέλους.

«Η Βεργίνα επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Παράλληλα, αντίστοιχο συλλαλητήριο διοργανώνεται και στη Θεσσαλονίκη όπου το απόγευμα αναμένεται να απευθύνει ομιλία προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας ο Αλέξης Τσίπρας. Παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει μπροστά από το ξενοδοχείο Hyatt όπου πρόκειται να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι αμφίβολο αν θα επιτραπεί στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.
  [sputniknews.gr]
  9/7/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin