Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Συλλαλητήρια ενάντια στην εξουσία : Η μάχη μεταξύ ιστορίας και ιδεολογίας

Συλλαλητήρια ενάντια στην εξουσία
Επειδή η εξουσία ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στην κυριαρχία της στη Βουλή έστω και οριακή, το μόνο που φοβάται είναι την αντίδραση του ελληνικού λαού όχι βέβαια επειδή είναι σύνολο ψηφοφόρων και αυτό που την ανησυχεί δεν είναι το Σκοπιανό αλλά οι επόμενες εκλογές.
Ενώ ο ελληνικός λαός εξετάζει την πορεία της ιστορίας του Ελληνισμού. Στην αρχή πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μια αντιπαράθεση με τον σκοπιανό λαό και τη FYROM, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μάχη μεταξύ ιστορίας και ιδεολογίας.

Και ο Πρωθυπουργός και ο ΥπΕξ λειτουργούν αποκλειστικά ιδεολογικά. Το Σκοπιανό είναι απλώς μια επίπτωση της προσέγγισής τους που δεν αφορά λαούς αλλά το κόμμα. Άτομα που μισούν τόσο πολύ την Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO πώς μπορούν να προωθούν την υποψηφιότητα της FYROM.

 Όταν είσαι φανατικός μαρξιστής και ασχολείσαι με τη Βραζιλία, την Ινδία και την Κίνα μαζί με τη Ρωσία πώς μπορείς να έχεις ένα αντικειμενικό βλέμμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη;

Κι όταν ξέρουμε ότι ακολουθούν ακόμα και το πνεύμα της ιδεολογίας του Михаил Суслов, πώς μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο από ακραίες κομματικές απόψεις.

Αλλά έκανε το λάθος να υπογράψει μια Συμφωνία και αυτό ο ελληνικός λαός δεν το ξεχνά.
  (lygeros.org- opus)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin