Πέμπτη, Μαΐου 31, 2018

ΠΓΔΜ: Αξιόπιστος και μπεσαλής σύμμαχος

ΠΓΔΜ: Αξιόπιστος και μπεσαλής σύμμαχος
«Έχουμε κάνει ότι μπορούμε για να έχουμε μια εθνικά επωφελή συμφωνία με τα Σκόπια και είμαστε πολύ κοντά για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, υπογραμμίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής σε περίπωση που έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

Mιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ», ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι έχει ληφθεί κάθε πρόνοια και στα κείμενα ώστε να μην δοθεί τίποτα στη γειτονική χώρα χωρίς αντάλλαγμα.
Όπως είπε καμία παραχώρηση δεν θα υπάρξει χωρίς δεσμεύσεις από την άλλη πλευρά και εκτίμησε ότι οι αντιρρήσεις που διατυπώνει ο πρόεδρος Ιβανόφ, δεν μπορούν να εμποδίσουν τη συμφωνία διότι ακόμα και εάν δεν την υπογράψει, είναι υποχρεωμένος να τη στείλει στη Βουλή η οποία μπορεί να την ξαναψηφίσει.

Αναφορικά με τη στάση του κ. Καμμένου στο ζήτημα, ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή αν οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίσουν για λόγους αρχής τη συμφωνία.

Πρόσθεσε μάλιστα πως όποιοι θέλουν να το διαπιστώσουν δεν έχουν παρά να καταθέσουν πρόταση μομφής. «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι ένας αξιόπιστος και μπεσαλής σύμμαχος.
  naftemporiki.gr
 31/5/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin