Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Από την αδιέξοδο στα Μακεδονικά Συλλαλητήρια

Από την αδιέξοδο στα Μακεδονικά Συλλαλητήρια
Μέσω των επίσημων δηλώσεων του διαπραγματευτή έγινε κατανοητό απ' όλους το γεγονός ότι οι επικοινωνιακές τακτικές των δύο πλευρών δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.
Κάθε πλευρά θέλει να φανεί ότι είναι διαλλακτική για να μη θεωρηθεί ότι φταίει για κάποια αποτυχία αλλά επί του πρακτέου το θέμα του ονόματος παραμένει ανοιχτό και επειδή ασχολούνται ταυτόχρονα με την πολιτική τους πορεία και δεν θεωρούν ότι το εθνικό θέμα είναι κυρίαρχο, κάνουν κινήσεις συμβιβασμού έως εκεί που πάει.

Γι’ αυτό το λόγο όσοι πιστεύουν στις αξίες του Ελληνισμού και τη σημασία του αγώνα, επανέρχονται επίσημα με την επίσημη ανακοίνωση των Μακεδονικών Συλλαλητηρίων που θα διεξαχθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας εκτός της Θεσσαλονίκης που είχε δείξει το πρώτο παράδειγμα της αντίστασης του Ελληνικού Λαού.

Αφού όλοι οι Έλληνες βλέπουν ότι ακόμα δεν έχει περάσει στο πολιτικό επίπεδο το μήνυμα ότι ο Ελληνισμός δεν θέλει καμία χρήση του όρου Μακεδονία για την επίλυση του Σκοπιανού, επανέρχονται δυναμικά με πολλαπλά Συλλαλητήρια που θα γίνουν ταυτόχρονα στις 6 Ιουνίου 2018 για να υπενθυμίσουν σε όσους ξεχνούν τα πάντα και είναι περήφανοι για επιτυχίες ραγιαδισμού, ότι ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να αποδεχθεί το απαράδεκτο και θα συνεχίσει τον αγώνα χωρίς να εγκαταλείψει τις διαχρονικές του θέσεις.
 lygeros.org -OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin