Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

Στο υψηλότερο επίπεδο τριάμισι ετών η τιμή πετρελαίου

Στο υψηλότερο επίπεδο τριάμισι ετών η τιμή πετρελαίου
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριάμισι ετών ανήλθαν σήμερα οι τιμές του αργού πετρελαίου μετά την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, μια κίνηση που βοήθησε τις μετοχές των εταιρειών όπως οι Exxon Mobil, Chevron και άλλες μεγάλες εταιρίες πετρελαίου να πραγματοποιήσουν ράλι.


Το συμβόλαιο για το πετρέλαιο Μπρεντ πραγματοποίησε άλμα σχεδόν 3% στο υψηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο του 2014, μετά την απόφαση Τραμπ και την ανακοίνωση του Αμερικανού Προέδρου ότι θα επιβάλει μεγαλύτερες κυρώσεις κατά του Ιράν.

Η κίνηση Τραμπ αυξάνει τον κίνδυνο σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και προκαλεί αβεβαιότητα σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου σε μια ήδη δύσκολη αγορά.

Το αμερικανικό αργό πετρέλαιο αυξήθηκε κατά 1,95 δολάρια σε 71,01 δολάρια το βαρέλι και το Μπρεντ ενισχύθηκε κατά 2,24 δολάρια στα 77,09 δολάρια.
Πηγή: ΚΥΠΕ, riknews.com.cy
 9/5/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin