Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2018

Υπό κράτηση τέθηκαν από την Τουρκία οι δύο Έλληνες στρατιώτες

Υπό κράτηση τέθηκαν από την Τουρκία οι δύο Έλληνες στρατιώτες
Να τεθούν υπό κράτηση αποφάσισε τουρκικό δικαστήριο για τους δύο Έλληνες στρατιώτες που συνελήφθηκαν στον Έβρο, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατηγορούνται για ‘"προσπάθεια στρατιωτικής κατασκοπείας" και για "είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή”. Τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν και ελέγχονται.
   [riknews.com.cy]
 2/3/18

2 σχόλια:

  1. Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και σε αυτά, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Αντριάνα Φερεντίνου, οι τουρκικές Αρχές θεωρούν ότι βρέθηκαν εικόνες για τις κινήσεις του τουρκικού στρατού από την άλλη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισαν την Παρασκευή (02/03) πως δεν τίθεται ζήτημα παραπομπής σε δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τουρκικό περίπολο στον Έβρο, με την κατηγορία της κατασκοπείας.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο στρατιωτικοί, ο υπολοχαγός Άγγελος Μητραιτώδης και ο ΕΠ.ΟΠ. Λοχίας Μηχανικού, Δημήτρης Κουκλατζής, βαρύνονται μόνο με το αδίκημα της παράνομης εισόδου στην Τουρκία.
    Όπως επισημαίνεται, παράλληλα, το θέμα αναμένεται να λήξει σύντομα και πιθανόν έως τη Δευτέρα, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin