Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

Eurogroup: Δεν εγκρίθηκε η δόση -μένουν δύο προαπαιτούμενα

ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο
Τη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων χαιρέτισαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, χωρίς ωστόσο να δώσουν το "πράσινο φως" για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. ευρώ  καθώς απομένουν μόλις δύο προαπαιτούμενα από τα 110 συνολικά.


"Εξαιρετικά νέα για την Ελλάδα. Οι θεσμοί αναφέρουν σημαντική πρόοδο, μόνο δύο προαπαιτούμενα απομένουν και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν", δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

"Η μπάλα θα είναι μετά στη δική μας πλευρά", πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι για την εκταμίευση θα χρειαστεί το πράσινο φως από τα εθνικά κοινοβούλια.

"Περνάμε στα επόμενα στάδια και αυτό περιλαμβάνει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα μετά το πρόγραμμα", ανέφερε ο επικεφαλής του Eurogroup, ενώ σημείωσε ότι η τεχνική δουλειά στο χρέος έχει ήδη ξεκινήσει.
 capital.gr
 19/2/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin