Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Δύο επιχειρηματίες της Τουρκίας συναγωνίζονται για λιμάνι Αλίμου στην Ελλάδα

λιμάνι του Αλίμου στην Αττική
Τις προσφορές τους για το λιμάνι του Αλίμου στην Αττική υπέβαλαν οι δύο Τούρκοι πανίσχυροι επιχειρηματίες Φερίτ Σαχένκ και Αλί Κοτς αν και υπάρχουν άλλοι 8 πλειοδότες.


Ο Φερίτ Σαχένκ κατέχει ήδη το 51% των μαρίνων στην Αττική και τώρα έχει στόχο και τον Άλιμο σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ‘ΛΑΜΔΑ’. Το όνομα της κοινοπραξίας είναι ‘LAMDA DOGUS MARINA INVESTMENT’.

Από την άλλη ο όμιλος Κοτς συμμετέχει στο διαγωνισμό με την ελληνική εταιρεία ‘Ακτωρ’ και το όνομα της κοινοπραξίας είναι ‘TEK-ART Kalamis and Fenerbahce Marmara Turizm’.

Ο Φερίτ Σαχένκ με τον όμιλο ‘Doğuş’ θεωρείται ο πλουσιότερος άνδρας στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει από τράπεζες, τηλεοπτικά κανάλια και εστιατόρια . Πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα.

Ο όμιλος Κοτς  ανήκει στην ελίτ των Τούρκων επιχειρηματιών με σημαντικές επενδύσεις σε κάθε τομέα της οικονομίας. Πρόσκειται στο κόμμα της αντιπολίτευσης και ο μπαμπάς Κοτς έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
 Πηγή: ΚΥΠΕ, riknews.com.cy
 28/2/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin