Τετάρτη, Ιανουαρίου 03, 2018

Η Τεχεράνη υποστηρίζει ότι θα τελειώσει την ανταρσία


έχουν εκπαιδευτεί από τους Αμερικανούς
O αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν, στρατηγός Μοχάμαντ Αλί Τζαφαρί, δήλωσε ότι είναι σε θέση να ανακοινώσει το τέλος της ανταρσίας, κατά την έκφρασή του, αναφερόμενος στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.


Έκαμε λόγο για συμμετοχή περίπου χίλιων πεντακοσίων ατόμων στις συγκεντρώσεις και υποστήριξε ότι ο αριθμός των ταραχοποιών, κατά την έκφρασή του, δεν ξεπερνά τις 15 χιλιάδες στο σύνολο της χώρας.

Πρόσθεσε ότι μεγάλος αριθμός ταραχοποιών, που βρίσκονται στο επίκεντρο της εξέγερσης, έχουν εκπαιδευτεί από τους Αμερικανούς και έχουν συλληφθεί.

Θα τους επιβληθούν, είπε, αυστηρές κυρώσεις.

Ο στρατηγός Τζαφαρί ανέφερε ότι οι πολίτες, από την στιγμή που κατανόησαν ότι η εξέγερση έγινε με εμπλοκή ξένων, όπως είπε, διαχώρισαν την θέση τους παρά τα οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να υπερασπιστούν τις αξίες της επανάστασης και του ισλαμικού Ιράν.

Στον αντίποδα των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, υπέρμαχοι της κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν σήμερα σε δεκάδες πόλεις του Ιράν για να καταδικάσουν την εξέγερση.
 riknews.com.cy
 3/1/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin