Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

O Μάριο Τσεντένο εξελέγη επόμενος Πρόεδρος του Eurogroup

O Μάριο Τσεντένο
O Μάριο Τσεντένο εξελέγη επόμενος Πρόεδρος του Eurogroup και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 13 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος Γερούν Ντάισελμπλουμ.


Για μεγάλη τιμή έκανε λόγο ο ίδιος ο Πορτογάλος Υπουργός Οικονομικών. Μίλησε για μια ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία και επεσήμανε το πόσο μεγάλο είναι το μεταρρυθμιστικό έργο που θα πρέπει να συντονίσει για το μέλλον της ευρωζώνης.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης του eurogroup. O Πρόεδρος του eurogroup ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και τη συμφωνία που επετεύχθη με τις ελληνικές αρχές (Συμφωνία σε Επίπεδο Προσωπικού) και τόνισε ότι αναμένει από τις ελληνικές αρχές την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων (σε μεγάλο βαθμό πριν από τις γιορτές) και σημείωσε ότι το eurogroup της 22ας Ιανουαρίου θα λάβει τις επόμενες αποφάσεις στη βάση της έκθεσης συμμόρφωσης της τρόικας.
 [riknews.com.cy]
 4/12/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin