Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Moody’s: Η ανάπτυξη επιστρέφει στην Ευρωζώνη. Θα έχει ευεργετικές επιδράσεις στην ελληνική οικονομία

Moody’s
Ισχυρή ανάπτυξη για τα επόμενα δύο χρόνια στην Ευρωζώνη προβλέπει ο διεθνής οίκος Moody’s. Μάλιστα, όπως είπε η Εlena Duggar στο πλαίσιο του "19ου Ετήσιου Invest in Greece" Συνεδρίου της  Capital Link στη Νέα Υόρκη, κάτι τέτοιο θα έχει ευεργετικές επιδράσεις στην ελληνική οικονομία.


"Η οικονομική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη ενισχύθηκε το 2017 μέσα από την στήριξη μιας ευνοϊκής νομισματικής πολιτικής και της σημαντικής πιστωτικής βελτίωσης. Περιμένουμε μια ισχυρή και ευρείας κλίμακας οικονομική ανάπτυξη στην Ευρωζώνη Η Ελλάδα θα επωφεληθεί από αυτή την περιφερειακή ανάκαμψη και η ανάκαμψη θα σταθεροποιηθεί μέσω της αύξησης του πραγματικού ΑΕΠ...".

Τέλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχει η πιθανότητα η Ελλάδα να ξεπεράσει τις ήδη υπάρχουσες προβλέψεις για την ανάπτυξη.

"Υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα στα επόμενα χρόνια η ανάπτυξη να ξεπεράσει τις προβλέψεις υπό το δεδομένο ότι το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής θα συνεχίζει να εφαρμόζεται και η εμπιστοσύνη θα επιστρέψει".
 capital.gr
 11/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin