Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Κομισιόν: Η προσωρινή συμφωνία για το Brexit είναι συμφωνία κυρίων

Κομισιόν
Δεν είναι νομικά δεσμευτική η προσωρινή συμφωνία για το Brexit στην οποία κατέληξαν η Τερέζα Μέι και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ωστόσο η βρετανή πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί πως η κυβέρνησή της θα τηρήσει μια συμφωνία κυρίων, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της ΕΕ.


«Επίσημα μιλώντας, η κοινή έκθεση δεν είναι νομικά δεσμευτική», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις υπουργών της Μέι ότι οι όροι της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την περασμένη Παρασκευή μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αλλά θεωρούμε πως η κοινή έκθεση του Μισέλ Μπαρνιέ και του Ντέιβιντ Ντέιβις είναι μια συμφωνία μεταξύ κυρίων και αντιλαμβανόμαστε πως υποστηρίζεται και επικυρώνεται πλήρως από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου», πρόσθεσε, αναφερόμενους στον διαπραγματευτή της κάθε πλευράς.
 newsbeast.gr
 11/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin