Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017

Ο ιρανικός λαός δεν δίνει καμιά αξία στις καιροσκοπικές δηλώσεις

Ο ιρανικός λαός
Τις «καιροσκοπικές», όπως χαρακτηρίστηκαν, δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατήγγειλε τη στάση της Ισλαμικής Δημοκρατίας έναντι των Ιρανών διαδηλωτών, που διαμαρτυρήθηκαν αυτή την εβδομάδα εναντίον της εξουσίας και των οικονομικών δυσχερειών, απέρριψε σήμερα η Τεχεράνη.


«Ο ιρανικός λαός δεν δίνει καμιά αξία στις καιροσκοπικές δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων και του Τραμπ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μπαχράμ Γασεμί, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Γασεμί χαρακτήρισε «εξαπάτηση» την υποστήριξη που προσέφεραν ορισμένοι αμερικανοί αξιωματούχοι στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ιρανικές πόλεις.

«Η ιρανική κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τα δικαιώματά τους, ιδιαίτερα το δικαίωμά τους να εκφράζονται. Ο κόσμος κοιτάει», είχε γράψει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter σχετικά με τους διαδηλωτές και με το hashtag #IranProtests.
 newsbeast.gr
 30/12/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin