Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017

Ερντογάν σε μουσουλμάνους της Θράκης : Είστε η γέφυρα της Τουρκίας με Ελλάδα

έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής στην Κομοτηνή
“Εδώ υπάρχουν σχεδόν 150 χιλιάδες ομογενείς μας, εσείς είστε η γέφυρα της Τουρκίας με την Ελλάδα”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στην μουσουλμανική μειονότητα έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής στην Κομοτηνή.


Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αυτή τη στιγμή στην ελληνική βουλή εκπροσωπούν τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης τέσσερις βουλευτές οι οποίοι πρέπει να εργαστούν πολύ. “Χθες αναφέρθηκα σε κάποια προβλήματα, ίσως το παρακολουθήσατε. Η λύση αυτών των προβλημάτων θα ενισχύσει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία στην Ελλάδα”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.


Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη ότι η Τουρκία στήριξε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ στο παρελθόν και τώρα η Ελλάδα στηρίζει την Τουρκία στην ΕΕ, επισημαίνοντας την ανάγκη για ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο χωρών.
Πηγή: Άννα Ανδρέου, riknews.com.cy
 8/12/17

1 σχόλιο:

 1. Αντίδραση Λοβέρδου στα όσα είπε ο Ερντογάν

  «Χάος στην προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν, χάος και κατά την πραγματοποίησή της», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στη Θράκη.

  «Φτάσαμε στο σημείο ο Τούρκος Πρόεδρος να αναφέρεται σε τέσσερις Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και μάλιστα με την φράση "Έχουμε τέσσερις Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και επιπλέον να αποφασίζει αυθαίρετα αλλά και ανενόχλητα να στερήσει τον λόγο από Έλληνα Υφυπουργό», σημείωσε ακόμη ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

  «Κανέναν Βουλευτή δεν έχει ο Ερντογάν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτή είναι η πραγματικότητα.

  Σε ό,τι αφορά την Ελληνική Κυβέρνηση είναι φυσικό και επόμενο να θερίζει θύελλες αφού έσπειρε ανέμους. Το δυστύχημα είναι ότι οι θύελλες αυτές πλήττουν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

  Είναι πια ξεκάθαρο: Όσο κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα υφίσταται βλάβες τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά της θέματα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin