Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Η μοναδική λύση της κυβέρνησης : το πείραμα της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητας τελειώνει

η αξιοποιήση της ελληνικής ΑΟΖ
Ένας τρόπος για να αλλάξει τα δεδομένα της πραγματικότητας για την κυβέρνηση είναι η αξιοποιήση της ελληνικής ΑΟΖ στον τομέα των υδρογονανθράκων.
Αυτό φαίνεται να το έχει αντιληφθεί ο Υπουργός Ενέργειας αλλά παραμένει ακόμα στο περιθώριο και σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση για να ξεπεράσει τα εμπόδια που βάζουν τα κομματόσκυλα διότι αυτά εξετάζουν μόνο και μόνο τις δημοσκοπήσεις. Έτσι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει πλαίσιο περισσότερης δράσης λόγω της αναμενόμενης ήττας σε όλα τα επίπεδα.

Αντιλαμβάνονται ότι το πείραμα της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητας τελειώνει διότι πολύ απλά ο ίδιος ο λαός το έχει καταλάβει. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Άλλωστε ποιος θα το πίστευε.

Έτσι επειδή ακολουθούν σχήματα της δικτατορίας του προλεταριάτου, βέβαια σε ερασιτεχνικό επίπεδο αφού ούτε αυτός ο τομέας δεν είναι στις αρμοδιότητές τους η μόνη λύση για αυτούς για να σώσουν τη θέση τους στην εξουσία είναι να εισέλθουν στο πεδίο δράσης της δικτατορίας.

 Η πρόσληψη ατόμων στο δημόσιο είναι μόνο μια αρχή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αγκυλώσεις στις αποφάσεις που θα παρθούν αφού είναι ένας τρόπος καλός για τη δημιουργία εξαρτήσεων. Διότι όταν κάποιος δεν έχει καμία διέξοδο θα το παλέψει έως το τέλος για να σώσει το τομάρι του ακόμα κι αν αυτό δεν έχει μεγάλη αξία.
 Ν. Λυγερός - OPUS
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin