Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2017

«Απογοητευμένος» ο Τραμπ από την Κίνα που επιτρέπει τη μεταφορά πετρελαίου στη Β. Κορέα

μεταφορά πετρελαίου στη Β. Κορέα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα «πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Κίνα επιτρέπει την μεταφορά πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα», σημειώνοντας ότι τέτοιες κινήσεις θα εμποδίσουν την εξεύρεση μιας «φιλικής διευθέτησης» στην κρίση για το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκιάνγκ.


«Πιαστήκανε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ – πολύ απογοητευμένος ότι η Κίνα επιτρέπει την μεταφορά στη Βόρεια Κορέα. Δεν θα υπάρξει ποτέ μια φιλική λύση στο πρόβλημα με τη Βόρεια Κορέα αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει!», τόνισε ο Τραμπ με tweet του.

Νωρίτερα σήμερα η Κίνα ανέφερε ότι δεν υπήρξαν πωλήσεις πετρελαίου από κινεζικά πλοία στη Βόρεια Κορέα που να παραβιάζουν το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εις βάρος της Πιονγκιάνγκ.

Ένα δημοσίευμα μιας νοτιοκορεατικής εφημερίδας αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι κινεζικά και βορειοκορεατικά πλοία κάνουν παρανόμως μεταγγίσεις πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο για να μεταφέρουν πετρέλαιο στη Βόρεια Κορέα.
 zougla.gr
 28/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin