Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Λάρισα: Συνέχιση κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συντονισμό ανακοίνωσαν οι αγρότες

πανελλαδικό συντονισμό
Συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με πανελλαδικό συντονισμό ανακοίνωσαν οι αγρότες του νομού Λάρισας, που συγκεντρώθηκαν με τρακτέρ στον Τύρναβο, στο πλαίσιο κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

Όπως είπε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, η σημερινή αγροτική κινητοποίηση «έστειλε το μήνυμα στην κυβέρνηση πως θα μας βρει απέναντί της».

Όπως είπε, τα προβλήματα είναι πολλά και τα οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης, για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις.

Σχετικά με τις διεκδικήσεις των αγροτών ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας είπε πως δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα των περσινών κινητοποιήσεων, που αφορούν μεταξύ άλλων στα ζητήματα της φορολογίας των αγροτών, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής κ.ά. Επίσης σημείωσε πως στην πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αύριο Κυριακή θα καθοριστεί και το συνολικό πλαίσιο των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων.
 naftemporiki.gr
 16/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin