Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2017

Ζωτικής σημασίας μια συμφωνία για το λογαριασμό του Brexit : Michel Barnier

λογαριασμός του Brexit
Ζωτικής σημασίας για να επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες τις συζητήσεις για τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις με τη Βρετανία τον Δεκέμβριο, είναι η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που θα οφείλει η χώρα στην ΕΕ όταν αποχωρήσει από αυτήν τον Μάρτιο του 2019, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ.


«Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας εάν είναι να επιτύχουμε επαρκή πρόοδο τον Δεκέμβριο», δήλωσε ο Μπαρνιέ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βρετανό υπουργό για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις ύστερα από την ολοκλήρωση του έκτου γύρου συνομιλιών σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι απλά ένα θέμα διακανονισμού των οικονομικών, όπως σε κάθε διαζύγιο», δήλωσε ο Μπαρνιέ, προσθέτοντας ότι η πρόοδος στις συνομιλίες για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Βρετανίας θα πρέπει να επιτευχθεί έως τις αρχές Δεκεμβρίου προκειμένου να περιληφθεί στη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις 14-15 Δεκεμβρίου.
 [newsbeast.gr]
 10/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin