Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017

Λίβανος: Για κατ' οίκον περιορισμό του Χαρίρι κατηγορεί τη Σ. Αραβία η Χεζμπολάχ

Για κατ' οίκον περιορισμό του Χαρίρι κατηγορεί τη Σ. Αραβία η Χεζμπολάχ
Ο Σάαντ Αλ Χαρίρι, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία του Λιβάνου το Σάββατο, ανακοινώνοντας την απόφασή του από την Σαουδική Αραβία, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στο βασίλειο, αναφέρει εφημερίδα που πρόσκειται στην Χεζμπολάχ και επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές.

Ωστόσο, το γραφείο Τύπου του κ. Χαρίρι ανακοίνωσε ότι βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ότι ήδη επιστρέφει στο Ριάντ. Σύμβουλοι του Σ. Χαρίρι - σουνίτη μουσουλμάνου πολιτικού με την μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα και στενού συμμάχου της Σ. Αραβίας - διέψευσαν τους ισχυρισμούς ότι ο τέως πρωθυπουργός βρίσκεται υπό κατ΄ οίκον περιορισμό.

Η εφημερίδα του Λιβάνου Al Akhbar, η οποία συντάσσεται με την σιιτική ένοπλη οργάνωση και πολιτικό κίνημα Χεζμπολάχ, έγραψε ότι ο κ. Χαρίρι «τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Ριάντ την περασμένη Παρασκευή» και έκτοτε παραμένει υπό κράτηση.
 naftemporiki.gr
 7/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin