Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Ενημέρωση Αναστασιάδη σε ΕΕ για δασμούς σε προϊόντα προς κατεχόμενα

κατεχόμενα
Τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απόφαση του κατοχικού καθεστώτος να επιβάλει δασμούς στα προϊόντα, που αποστέλλονται στα κατεχόμενα για τους εγκλωβισμένους, θα ενημερώσει ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.


Ο κ. Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον οποίο και ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Σε δήλωση στο ΚΥΠΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι δεν θα λείψει τίποτε από τους εγκλωβισμένους. Πρόσθεσε ότι αυτό διασφαλίζεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Για τον σκοπό αυτό, είπε, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους κοινοτάρχες των χωριών όπου ζουν οι εγκλωβισμένοι. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δήλωσε, στις 19 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν στο δείπνο οι σχέσεις με την Τουρκία και ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης θα προβεί σε συγκεκριμένη ενημέρωση.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κινείται και σε άλλα επίπεδα. Υπάρχουν, ανέφερε, τρόποι και συγκεκριμένες σκέψεις, οι οποίες δεν θα ανακοινώνονται κατ΄ ανάγκην, γιατί εκείνο που ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματικότητά τους.
in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
 9/10/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin