Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Ο Τραμπ ενδέχεται να ταξιδέψει στη μεθόριο της Βόρειας με τη Νότια Κορέα

μεθόριο της Βόρειας με τη Νότια Κορέα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να ταξιδέψει στη μεθόριο της Βόρειας με τη Νότια Κορέα, την αποστρατικοποιημένη ζώνη (DMZ), κατά την επίσκεψή του στην Νότια Κορέα τον επόμενο μήνα, ανέφερε σήμερα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο μια πηγή στο υπουργείο Άμυνας.


Ο Λευκός Οίκος έστειλε μια προπαρασκευαστική ομάδα αξιωματούχων στα τέλη Σεπτεμβρίου για να εξετάσει υποψήφια μέρη για την "ιδιαίτερη δραστηριότητα" του Τραμπ στην Νότια Κορέα, τόνισε η πηγή σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ο Τραμπ αναμένεται να στείλει ένα αποφασιστικό μήνυμα στην Βόρεια Κορέα, είτε φραστικά είτε μέσω της παρουσίας του κατά την πρώτη του επίσκεψη στη χερσόνησο ως αρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, πρόσθεσε η πηγή.

Το μεθοριακό "χωριό της εκεχειρίας" Πανμουντζόμ, στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, που βρίσκεται εντός της αποστρατικοποιημένης ζώνης είναι ανάμεσα στους τόπους επίσκεψης που εξετάζονται για τον Αμερικανό πρόεδρο.
Το Yonhap δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες και ο Λευκός Οίκος δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.
   Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, capital.gr
 10/10/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin