Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

Το Ισραήλ διαθέτει όλα τα μέσα να αντιμετωπίσει το Ιράν χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ : Avigdor Lieberman

Το Ισραήλ διαθέτει όλα τα μέσα να αντιμετωπίσει το Ιράν
Το Ισραήλ διαθέτει όλα τα μέσα να αντιμετωπίσει το Ιράν χωρίς τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και πιστεύει ότι η Τεχεράνη αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό κίνδυνο, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

«Πάντα γνωρίζαμε πώς να τα καταφέρνουμε μόνοι μας, το κράτος μας είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βγάζει πέρα από μόνο του. Έχουμε πολλά σημαντικά μέσα, διαθέτουμε έναν εξαιρετικό αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, (Γκάντι Έιζενκοτ), ο στρατός μας είναι σε κατάσταση συναγερμού και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις στα βόρεια σύνορα χωρίς τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Λίμπερναν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι 2. Σημείωσε ότι εκτός από το Ισραήλ και άλλες χώρες στην περιοχή κατανοούν ότι το Ιράν θέτει μια «υπαρξιακή απειλή».

Την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε επίσημα να πιστοποιήσει πως η Τεχεράνη συμμορφώνεται με τη συμφωνία του 2015 για τον περιορισμό του πυρηνικού της προγράμματος.
 zougla.gr
15/10/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin