Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Δεν μου τράβηξαν το αυτί στο Eurogroup

Eurogroup
Πάρα πολύ καλό χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος το κλίμα στη συνεδρίαση του Eurogroup, σημειώνοντας μάλιστα ότι κανείς δεν του τράβηξε το αυτί.

«Η Ελλάδα συζητήθηκε για άλλη μια φορά, τα αυτιά μου είναι στη θέση τους, δεν τραβήχτηκαν τα αυτιά μου, όπως γράφεται στην Ελλάδα», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «κανένας δεν ανέφερε το θέμα της Eldorado, δεν μας είπαν ότι το πρόγραμμα δεν πάει καλά, δεν μας είπαν ότι έχουμε μεγάλο δημοσιονομικό πρόβλημα και ότι πρέπει κάτι να κάνουμε».

Για την υπόθεση Γεωργίου, για την οποία εκφράστηκε ανησυχία στη συνεδρίαση ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε ότι η μόνη καταδίκη που έχει ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ είναι «το διαδικαστικό θέμα, αν συγκαλούσε ή δεν συγκαλούσε το διοικητικό συμβούλιο». Ανέφερε ακόμη ότι «επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός για την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ».

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, ο πρόεδρος του Eurogroup, αλλά και πολλοί άλλοι είπαν ότι ο στόχος είναι να βγούμε από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 χωρίς την ανάγκη άλλου προγράμματος και ότι όλοι πρέπει να δουλέψουν μαζί γι' αυτό τον στόχο.
 naftemporiki.gr/ΑΜΠΕ
 15/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin