Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος στα υψώματα Γκολάν κατέρριψε το Ισραήλ

υψώματα Γκολάν
Το Ισραήλ κατέρριψε σήμερα ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πετούσε πάνω από τα υψίπεδα του Γκολάν και ανακοίνωσε ότι ήταν πιθανόν ένα αεροσκάφος ιρανικής κατασκευής που πραγματοποιούσε αναγνωριστική αποστολή για τη λιβανική μαχητική οργάνωση Χεζμπολάχ κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ με τη Συρία.


Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτοξεύθηκε από αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό και καταρρίφθηκε με πύραυλο αναχαίτισης Πάτριοτ πάνω από την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη του Γκολάν που χωρίζει τις ισραηλινές και τις συριακές δυνάμεις μετά τον πόλεμο του 1967 στη Μέση Ανατολή, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

«Αντιλαμβανόμαστε πως ήταν μια αναγνωριστική αποστολή κατά μήκος των συνόρων και των υψιπέδων Γκολάν εκ μέρους της Χεζμπολάχ», δήλωσε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του στρατού, ο αντισμήναρχος Τζόναθαν Κονρίκους. «Από τις πληροφορίες που έχουμε από τις μυστικές υπηρεσίες φαίνεται ότι ήταν (…) ιρανικής κατασκευής.»
 [newsbeast.gr]
 19/9/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin