Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

Μέρκελ και Σι Τζινπίνγκ συμφώνησαν στην επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων ενάντια στη Βόρεια Κορέα

ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ συμφώνησαν σήμερα στην ανάγκη επιβολής αυστηρότερων κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας, έπειτα από την τελευταία δοκιμή πυρηνικών όπλων της Πιονγιάνγκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπεργκ.

Κατά τη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα, οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την τρέχουσα κατάσταση στη Βόρεια Κορέα και τόνισαν ότι οι τελευταίες δοκιμές της Πιονγιάνγκ εγείρουν μια σημαντική απειλή για την ασφάλεια σε ολόκληρη την περιοχή, σημειώνοντας ότι αυτές συνιστούν μια παραβίαση του διεθνούς δικαίου, τόνισε ο Ζάιμπεργκ.

«Οι ηγέτες από κοινού δήλωσαν ότι στηρίζουν την επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων ενάντια στη Βόρεια Κορέα», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ωστόσο τη σημασία για τη συνέχιση επιδίωξης του διαλόγου για την ειρηνική επίλυση της υπάρχουσας κρίσης.
 [zougla.gr]
7/9/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin