Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Δυσκολευτήκαμε πολύ να κρατήσουμε την Ελλάδα εντός τροχιάς το 2015

Ελλάδα εντός τροχιάς
Από το 2014 ήταν ανοιχτή η συζήτηση για το ελληνικό χρέος, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημειώνοντας ότι το τότε πρόγραμμα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.


Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Ντάισελμπλουμ υπογράμμισε ότι «τα συμφέροντα όλων μας θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα», αναγνωρίζοντας παράλληλα, ότι στην αρχή της κρίσης έγιναν λάθη και από τους θεσμούς.

Ο πρόεδρος του Eurogroup αναφέρθηκε στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, τονίζοντας «το πρώτο μισό του 2015, μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για την Ελλάδα, γιατί μετά τη βελτίωση της οικονομίας το 2014, όλα επιδεινώθηκαν στις αρχές του 2015. Δυσκολευτήκαμε πολύ για να κρατήσουμε την κατάσταση εντός τροχιάς. Τώρα όμως είναι μια εντελώς διαφορετική περίοδος. Εργαζόμαστε εποικοδομητικά με την ελληνική κυβέρνηση, η οικονομία ανεβαίνει πάλι, η εμπιστοσύνη επιστρέφει και τα πράγματα φαίνονται καλύτερα».
 [protothema.gr]
 25/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin