Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Σπάει κάθε ρεκόρ η τουριστική κίνηση

αεροδρόμια της χώρας
Κάθε ρεκόρ έσπασε η τουριστική κίνηση τον Ιούλιο, με την αύξηση στις αφίξεις επιβατών εξωτερικού να αγγίζει το 7,5%, ποσοστό που αναλογεί σε 3.718.749 επιβάτες σε σχέση με τον Ιούλιο του ΄16 που οι αφίξεις επιβατών εξωτερικού ήταν 3.460.384.


Σύμφωνα δε με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για το επτάμηνο, ο συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών ξεπέρασε τα 31 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση 9,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (όπου είχαν διακινηθεί 28.301.561 επιβάτες).

Συγκεκριμένα οι διακινούμενοι επιβάτες, σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, είναι περισσότεροι κατά 2,8 εκατ. σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016, ενώ οι πτήσεις εξωτερικού εμφάνισαν άνοδο 4,4% από την αρχή του χρόνου.

Στελέχη από το χώρο του Τουρισμού κάνουν λόγο για μεγάλη άνοδο των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής (last minute) από τις βασικές αγορές του εξωτερικού (ήδη τα περισσότερα τουριστικά πακέτα για την Ισπανία έχουν εξαντληθεί), ενώ οι ελληνικοί προορισμοί φαίνεται να διατηρούν ισχυρή την ζήτηση, παρά τις χαμηλές τιμές στα πακέτα που προσφέρει η Τουρκία.
 capital.gr
11/8/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin