Παρασκευή, Αυγούστου 25, 2017

Νέα τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία, με 25.000 τζιχαντιστές

τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία
Μια νέα οργάνωση έκανε την εμφάνισή της στη Συρία με την επωνυμία "Χαγιάτ Ταχρίρ ας-Σαμ", η οποία απαρτίζεται από ομάδες τρομοκρατών και έχει περισσότερους από 25.000 "μαχητές".


Σε αυτή την αποκάλυψη, η οποία προκαλεί παγκόσμιο τρόμο, προέβη ο διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στρατηγός Ίγκορ Κόρομποφ.

Ο Ρώσος στρατηγός δήλωσε στο φόρουμ "Army -2017", ότι η νέα αυτή οργάνωση δημιουργήθηκε από 70 ομάδες τρομοκρατών, αλλά και από ομάδες οι οποίες παλαιότερα ανήκαν στη μετριοπαθή αντιπολίτευση. Ο ίδιος είπε ότι οι ηγέτες των τρομοκρατών προσπαθούν αυτή την περίοδο να ενώσουν όλες τις ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες που δρουν στη Συρία και να δημιουργήσουν μια νέα οργανωτική δομή, στην οποία θα διαδραματίζει βασικό ρόλο η "Τζεμπάτ Αλ Νούσρα".

Η εν λόγω οργάνωση, όπως είπε ο Ρώσος στρατηγός, πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων αλλά κατά της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ και Χάμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, riknews.com.cy
25/8/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin