Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Κινητοποιούνται 11.000 αστυνομικοί για την παρουσία Τραμπ στο Παρίσι

Περίπου 11.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες θα κινητοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 14ης Ιουλίου, ιδίως για την παρέλαση που παραδοσιακά γίνεται στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα «περιβάλλον αυξημένης τρομοκρατικής απειλής».


«Όλα τα σώματα θα κινητοποιηθούν» δήλωσε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας Μισέλ Ντελπουές, μεταξύ αυτών και η ταξιαρχία έρευνας και επέμβασης (BRI) «που βρίσκεται σε επιφυλακή, έτοιμη για να αναλάβει δράση σε κάθε περιοχή της πρωτεύουσας».

Ο αρχηγός της αστυνομίας ωστόσο αρνήθηκε να περιγράψει λεπτομερώς τα μέτρα που προτίθεται να λάβει στο πλαίσιο της άφιξης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους που αναμένεται στο Παρίσι από την Πέμπτη. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι συνιστά μια «σημαντική πρόκληση», που αποτέλεσε το αντικείμενο «του κοινού σχεδιασμού ασφαλείας μεταξύ των αμερικανικών και γαλλικών ομάδων».
 newsbeast.gr
11/7/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin