Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017

Τραμπ προειδοποιεί Κόμεϊ να μην κάνει αποκαλύψεις στον Τύπο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε την Παρασκευή τον πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, τον οποίο απέλυσε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης, να μην κάνει αποκαλύψεις στον Τύπο.


«Ο Τζέιμς Κόμεϊ θα έκανε καλά να ελπίζει ότι δεν υπάρχουν ‘καταγραφές’ των συνομιλιών μας προτού αρχίσει να κάνει αποκαλύψεις στον Τύπο!» έγραψε στο Twitter ο Ντ. Τραμπ, στη διάρκεια σειράς tweet που ανήρτησε στη διάρκεια του πρωινού, όπως συνηθίζει.

Ο πρόεδρος δήλωσε, σε συνέντευξή του στο NBC ότι είχε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες και ένα δείπνο με τον Τζ. Κόμεϊ στη διάρκεια των οποίων τον ρώτησε αν ήταν αντικείμενο της έρευνας του FBI για συνωμοσία με τη Ρωσία.

«Του είπα: “Αν είναι δυνατόν, μπορείτε να μου πείτε αν είμαι υπό έρευνα;” Απάντησε ότι δεν είμαι αντικείμενο έρευνας», δήλωσε ο κ. Τραμπ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, αναφερόμενος στην έρευνα που διεξάγεται στο FBI για ενδεχόμενες σχέσεις στενών συνεργατών του με Ρώσους αξιωματούχους, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.
  [naftemporiki.gr]
12/5/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin