Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Η ΕΕ απορρίπτει τις κατηγορίες για ανάμειξη στις βρετανικές εκλογές

«Κανένας» στις Βρυξέλλες δεν επιδιώκει να αναμιχθεί στη βρετανική προεκλογική εκστρατεία, υπογράμμισε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, απαντώντας στις κατηγορίες περί ανάμειξης που διατύπωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.


«Κανένας δεν θέλει να επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Ταγιάνι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.

«Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τη συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκείνοι είναι που αποφάσισαν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουμε πει μόνο ότι θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας», πρόσθεσε.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Τερέζα Μέι, η στρατηγική της οποίας στις διαπραγματεύσεις για το Brexit έχει επικριθεί από τους Ευρωπαίους, αντεπιτέθηκε κατηγορώντας «ευρωπαίους αξιωματούχους» ότι θέλουν να αναμιχθούν στις βρετανικές βουλευτικές εκλογές και ότι δεν θέλουν την επιτυχία των συνομιλιών.
 in.gr
4/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin