Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ

Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίσχεσης εργασίας, που ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και η απόφαση αναμένεται αύριο.


Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Πιστεύουμε ότι όπως και στο παρελθόν, έτσι και αυτή τη φορά, η δικαιοσύνη θα βγάλει απόφαση υπέρ των εργαζομένων του οργανισμού, που αναγκάστηκαν να πάνε σε επ' αόριστον επίσχεση εργασίας, γιατί είναι απλήρωτοι δύο μήνες (Μάρτιο-Απρίλιο) και έχουν λαμβάνειν και την εξόφληση του Πάσχα (συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ)» επισήμανε ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Επιπλέον, ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τη δήλωση του προέδρου του Οργανισμού ότι σήμερα προσήλθαν για να πιάσουν τιμόνι 184 οδηγοί του ΟΑΣΘ και δεν το έπραξαν, καθώς εμποδίστηκαν από τους εργαζομένους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη συνάντηση/σύσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, της διοίκησης και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, με θέμα τις αστικές συγκοινωνίες.
 [zougla.gr]
15/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin