Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Dmitry Peskov: Θηριώδες έγκλημα τα χημικά στην Ιντλίμπ

Θηριώδες έγκλημα χαρακτήρισε η Ρωσία την πολύνεκρη "επίθεση με χημικά όπλα" [?] στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι τα συμπεράσματα των Ηνωμένων Πολιτειών για το συμβάν δεν βασίζονται σε αντικειμενικά στοιχεία.


Θα ήταν λάθος να κρεμάσουμε ετικέτες για να ταυτοποιήσουμε αυτούς που το έκαναν, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πρόσθεσε ότι τα στοιχεία που έδωσε η οργάνωση πολιτικής άμυνας Λευκά Κράνη δεν μπορεί να θεωρηθούν αξιόπιστα, αφού αμέσως μετά την τραγωδία ουδείς είχε πρόσβαση στην πληγείσα περιοχή.

 Νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι είναι πολύ νωρίς να κατηγορηθεί η κυβέρνηση της Συρίας ως υπεύθυνη για την πολύνεκρη επίθεση, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον ότι το περιστατικό αποδεικνύει πως έχει αποτύχει η επιχείρηση απαλλαγής της Συρίας από τα αποθέματα χημικών όπλων.

 Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας διαβεβαίωσε ότι ο στρατός δεν χρησιμοποίησε και δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον του λαού, των ανταρτών και των τζιχαντιστών.
  riknews.com.cy
6/4/17
-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin