Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Πεντάγωνο: Ερευνα για τις αμοιβές του Μάικλ Φλιν από ξένες νομικές οντότητες

Ο γενικός επιθεωρητής του Πενταγώνου άρχισε έρευνα για το κατά πόσον ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μάικλ Φλιν έλαβε αμοιβές από ξένες νομικές οντότητες δίχως να ζητήσει και να λάβει την απαραίτητη έγκριση, σύμφωνα με επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από Δημοκρατικούς, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων.


Η έρευνα του γενικού επιθεωρητή εστιάζει στο αν και κατά πόσον ο Φλιν «δεν έλαβε την απαιτούμενη προέγκριση για να δεχθεί οποιαδήποτε αμοιβή από ξένη κυβέρνηση», επισημαίνει επιστολή προς την Επιτροπή Εποπτείας και Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης της Βουλής των Αντιπροσώπων, με ημερομηνία 11 Απριλίου.

Ο Φλιν τελεί υπό έρευνα για τις επαφές του με Ρώσους αξιωματούχους. Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί λένε πως πιθανότατα ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ παραβίασε τον νόμο καθώς δεν ζήτησε και δεν πήρε άδεια για πληρωμές που του έγιναν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Ρωσία το 2015.
  imerisia.gr
27/4/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin