Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Παγκόσμια Τράπεζα: Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για δάνειο στην Ελλάδα

Την άποψη του πως δεν εντάσσεται στα άμεσα σχέδια της Παγκόσμιας Τράπεζας η χορήγηση δανείου στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρόεδρος της Τζιμ Γιονγκ Κιμ.


«Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την παροχή δανείου προς την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ απαντώντας σε ερώτηση κατά την συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ενώ παράλληλα τόνισε «δεν υπάρχει τίποτα το επικείμενο, αλλά είμαστε δεσμευμένοι να υποστηρίζουμε την Ελλάδα με τρόπους που την υποστηρίζουμε ήδη για περισσότερα από 5 χρόνια».

Στη συνέχεια σημείωσε πως οι εργασίες για τη χώρα μας συνεχίζονται κανονικά και διευκρίνισε «εργαζόμαστε με την Ελλάδα, ήδη από την αρχή της θητείας μου το 2012, σε θέματα όπως η διασφάλιση μιας καλύτερης κοινωνικής προστασίας για τους πολίτες και η βελτίωση της κατάταξης στο Doing Business μέσω της βελτίωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, κοιτάζοντας συγκεκριμένα στον τρόπο αντιμετώπισης της μακροχρόνιας ανεργίας».
  [zougla.gr]
20/4/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin