Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Αν δεν καταργηθεί η βίζα δεν θα δεχτούμε άλλους πρόσφυγες

Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση της Τουρκίας για απελευθέρωση της βίζας για τους πολίτες της, τότε η διαδικασία με την Ευρώπη που αφορά το θέμα των προσφύγων θα διακοπεί και η Άγκυρα δεν θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τους πρόσφυγες στο Αιγαίο, προειδοποίησε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ομέρ Τσελίκ.


Σε συνέντευξη στο Σι-Εν-Εν-Τουρκ, ο Τσελίκ είπε ότι η Άγκυρα έχει κάνει όσα τις αναλογούν στο θέμα της βίζας και πως στην περίπτωση που γίνει αποδεχτεί η πρόταση που θα υποβληθεί τον Μάϊο, τότε η διαδικασία θα αρχίσει να ολοκληρώνεται κανονικά.

 Αν εμείς, είπε, δεν κάναμε αυτή τη συμφωνία και αν πήγαιναν τόσοι πολλοί πρόσφυγες στην Ευρώπη, τότε η πολιτική δύναμη των ακροδεξιών που εκμεταλλεύονται το μεταναστευτικό θα είχε ανέβει τόσο πολύ που οι κεντροδεξιοί πολιτικοί δεν θα μπορούσαν να τη διαχειριστούν και θα άλλαζε ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης.
 riknews.com.cy
22/4/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin