Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Η Ελλάδα είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι απαίσιο. Χρωστά 323 δισ. ευρώ.

«Ελλάδα! Είναι σε μια τέτοια τρομερή κατάσταση, είναι απαίσιο. Είσαι Έλληνας;». Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και έγιναν στη συντηρητική ιστοσελίδα Newsmax και στο δημοσιογράφο Τζον Γκίζι.


Ειδικότερα, δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην πολιτική του για τον διεθνή οργανισμό. Δήλωσε στη Newsmax ότι σύντομα θα αποκαλύψει την πολιτική του αναφορικά με τον οργανισμό, που αποφασίζει για τις οικονομικές τύχες του πλανήτη.

Παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε λεπτομέρειες, ο κ. Τράμπ σημείωσε – ότι θα ανακοινώσει την πολιτική του για το ΔΝΤ νωρίτερα παρά αργότερα – και πιθανότατα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη διατήρηση του τρέχοντος επιπέδου χρηματοδότησης των ΗΠΑ προς το ΔΝΤ αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να την ακυρώσει.

Ο Τραμπ επίσης κατέστησε σαφές ότι ήταν συμπαθής στη δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, τώρα στο έβδομο έτος της αντιμετώπισής της κρίσης χρέους. Η Ελλάδα, ως γνωστόν, χρωστά 323 δισ. ευρώ.
 newsbeast.gr
25/4/17
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin