Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Pierre Moscovici: Εχθρός μας η αβεβαιότητα

«Στόχος του σημερινού Eurogroup είναι να δοθεί ένα σήμα ότι πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης, προκειμένου οι οικονομικοί παράγοντες να νιώσουν την αναγκαία ασφάλεια για να επενδύσουν στην Ελλάδα», ανέφερε προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο Πιερ Μοσκοβισί.


«Η αβεβαιότητα είναι εχθρός μας», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, επισημαίνοντας ότι από το Eurogroup του 2015 μέχρι σήμερα έχει καλυφθεί πολύς δρόμος. «Έχουν γίνει πολλές μεταρρυθμίσεις από αυτήν την κυβέρνηση στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, της αγοράς εργασίας και μιλάμε για ένα success story», ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες.

Αναφορικά με την παρουσία του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και την πιθανότητα αντικατάστασή του από το ESM ανέφερε ότι αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται υπό εξέταση για το μέλλον, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του προγράμματος.
  imerisia.gr
20/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin