Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Τελευταία αποστολή για τον François Hollande: «Πόλεμος» στον λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ έθεσε σήμερα ως τελευταία αποστολή του πριν από το τέλος της θητείας του τον ερχόμενο Μάιο να «αποτρέψει το ενδεχόμενο ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, ο εξτρεμισμός να υπερισχύσουν» στον κόσμο και ιδιαίτερα στη Γαλλία.


«Θα πρέπει ακόμη να ενεργήσω ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, ο εξτρεμισμός να υπερισχύσουν, περιλαμβανομένης και της χώρας μου», υπογράμμισε ο αρχηγός του κράτους στη διάρκεια διεθνούς συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Σιγκαπούρη.

«Η άρνηση (του λαϊκισμού) δεν είναι μόνο αποστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι υπόθεση των πολιτών, υπόθεση αξιωματούχων οι οποίοι, κάποια στιγμή, πρέπει να υψώνουν τη φωνή», πρόσθεσε.

«Και σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να μιλώ όσο χρειάζεται και να ενεργώ έτσι ώστε αυτά που έχω κάνει ως πρόεδρος να έχουν μια συνέχεια», είπε, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις, αναφερόμενος στις ενέργειές του όσον αφορά την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και «βεβαίως» την Ευρώπη.
  imerisia.gr
27/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin