Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

Μια επίθεση στο Λονδίνο είναι «επίθεση στον κόσμο ολόκληρο»: Boris Johnson

Ο κόσμος έχει αρχίσει να "αναστρέφει την τάση" απέναντι στην απειλή του "Ισλαμικού Κράτους" και είναι αποφασισμένος "να νικήσει τη βδελυρή ιδεολογία του" διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.


"Είμαστε στη διαδικασία να εκμηδενίσουμε τις γελοίες φιλοδοξίες του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου" είπε ο Τζόνσον μιλώντας στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, την επομένη της επίθεσης που σημειώθηκε κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο, στο Λονδίνο.

"Πιστεύω ότι αναστρέφουμε αυτήν την τάση, υπάρχει μια πλημμυρίδα μίσους στον κόσμο και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να την απωθήσουμε", συνέχισε ο Βρετανός υπουργός ο οποίος προήδρευσε νωρίτερα σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. "Ο κόσμος έχει ενωθεί για να νικήσει αυτούς τους ανθρώπους που εξαπέλυσαν αυτήν την επίθεση και για να νικήσει αυτή τη μισητή, αποτυχημένη ιδεολογία", συνέχισε.
  imerisia.gr
23/3/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin