Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - Μία γυναίκα νεκρή και πολλοί τραυματίες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Λονδίνο καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης ένας άντρας μαχαίρωσε αστυνομικό στον χώρο του βρετανικού Κοινοβουλίου και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.


Την ίδια στιγμή, στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς και σκότωσε μια γυναίκα ενω προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό αρκετών άλλων. Δεν είναι γνωστό ακόμη πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ επικαλούμενα γιατρούς που κατέφθασαν στην περιοχή, έκαναν λόγο για ανθρώπους με πολύ σοβαρά τραύματα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε πως τα δύο περιστατικά αντιμετωπίζονται μέχρι νεωτέρας, ως τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στην περιοχή, η οποία εκκενώθηκε,  έσπευσαν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες με ασπίδες εισέβαλαν μέσα στο Κοινοβούλιο. Η Βουλή των Κοινοτήτων, που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα, διέκοψε αμέσως τις εργασίες της και ζητήθηκε οι βουλευτές να παραμείνουν εντός του κτιρίου.

Αμέσως μετά, από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι η πρωθυπουργός όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο χώρο του Κοινοβουλίου ήταν καλά στην υγεία τους καθώς δεν υπήρχε εκεί ένοπλη επίθεση.
 tanea.gr
22/3/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin