Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Για δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στο Β.Ιράκ ενημερώθηκε ο Γκουτιέρες

Σύντομα θα προχωρήσουν σε δημοψήφισμα για ανεξαρτησία του βορείου Ιράκ δήλωσε ο Μεσούτ Μπαρζανί, πρόεδρος του ομόσπονδου κράτους της Περιφέρειας του Κουρδιστάν, στο Ιράκ, στον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες με τον οποίο συναντήθηκε χθες στο Ερμπίλ.


Σύμφωνα με την Κίπρις , οι δύο άνδρες και οι αντιπροσωπείες τους συζήτησαν την εσωτερική μετανάστευση και θέματα των εκτοπισμένων που βρίσκονται στο βόρειο Ιράκ, την ανθρώπινη βοήθεια που απαιτείται, για τον ISIS, αλλά και το μέλλον της περιφέρειας της ιρακινής περιοχής των Κούρδων.

Για να μπορέσει η διεθνής κοινότητα να μάθει για το μέλλον του λαού του ομόσπονδου κράτους της Περιφέρειας του Κουρδιστάν, στο Ιράκ, πολύ σύντομα να πραγματοποιήσουν δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία τους, δήλωσε ο Μεσούτ Μπαρζανί.

Ευχαρίστησε τα ΗΕ και τη διεθνή κοινότητα για την βοήθειά τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις μεγάλες νίκες μαζί με τους Πεσμεργκά (Κούρδους στρατιώτες) και τον ιρανικό στρατό εναντίον του ISIS.
  ΚΥΠΕ, kathimerini.com.cy
 31/3/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin