Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Γερμανία: Τρομοκράτης και νονός της τρομοκρατίας ο Ερντογάν

Διακομματική ομοβροντία κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη στη Γερμανία, ενώ το δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος, που δίνει υπερεξουσίες στον τούρκο πρόεδρο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή χώρα.


«Τρομοκράτη και νονό της τρομοκρατίας» αποκάλεσε τον Ερντογάν η Σάρα Βάγκενκνεχτ, ηγετικό στέλεχος του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke).

«Πρόκειται για υποκίνηση σε τρομοκρατία. Μιλά ένας τρομοκράτης. Τίποτε άλλο δεν σημαίνει αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Die Linke σε ομιλία της στο Βερολίνο σχολιάζοντας τις απειλές του τούρκου προέδρου ότι κανένας Ευρωπαίος ή Δυτικός δεν θα είναι ασφαλής πουθενά στον κόσμο εάν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

Χαρακτηρίζοντας δε τον Τούρκο Πρόεδρο «νονό της τρομοκρατίας» η Βάγκενκνεχτ ζήτησε την άμεση διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία κατηγορώντας ταυτόχρονα την καγκελάριο Μέρκελ ότι δεν κάνει τίποτα κατά του Ερντογάν.
  kathimerini.com.cy, skai.gr
 28/3/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin