Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2017

To σχέδιο του Αυστριακού υπουργού Άμυνας για το προσφυγικό

Ο υπουργός Άμυνας της Αυστρίας, Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ έχει καταρτίσει ένα σχέδιο αναθεώρησης της μεταναστευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
βάσει του οποίου θα θεσπιστεί ένα ανώτατο όριο στον αριθμό μεταναστών και προσφύγων που θα υποδέχεται κάθε κράτος–μέλος της ΕΕ, ενώ η έγκριση των αιτήσεων ασύλου θα γίνεται μόνο από χώρες εκτός της Ένωσης, ανέφερε σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην εφημερίδα ότι είναι επείγουσα ανάγκη να γίνουν αλλαγές στην μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ για να δημιουργηθεί ένα πιο μεθοδικό σύστημα νόμιμης μετανάστευσης για όσους δικαιούνται χορήγησης ασύλου σε κράτη–μέλη της ΕΕ.

«Το σχέδιο αφορά τον τερματισμό των αποτυχημένων ευρωπαϊκών πολιτικών ασύλου. Πρέπει να παραδεχτούμε στους εαυτούς μας και να είμαστε ειλικρινείς ότι η ΕΕ έχει περιορισμένη ικανότητα για να απορροφήσει περισσότερους μετανάστες. Πρέπει να σταματήσουμε την παράτυπη μετανάστευση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντόσκοτσιλ.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin