Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

Χουλουσι Ακάρ : Στο πλαίσιο επιθεώρησης ήταν η επίσκεψη στα Ίμια

Στο πλαίσιο της επιθεώρησης της ναυτικής βάσης Ακσαζ επισκέφθηκε σήμερα και τα Ίμια ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού Χουλουσι Ακάρ μαζί με τους αρχηγούς ξηράς, ναυτικού και αεροπορίας, δήλωσε ο ίδιος ο Χουλουσι Ακάρ.


Στη δήλωσή του αναφέρει ότι κατα τη διάρκεια της επίσκεψης στη ναυτική βάση δύο σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού τους μετέφεραν στα Ίμια.

"Ως τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, σε όλες τις δραστηριότητες μας στο Αιγαίο σχετικά με τη θάλασσα και την διατήρηση των συμφερόντων μας πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη τη φιλία και την ειρήνη", αναφέρει ο Χουλούσι Ακάρ, προσθέτοντας ότι ο τουρκικός στρατός συνεχίζει με θάρρος και αποφασιστικότητα εντείνονται τις προσπάθειές του για τη διατήρηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας και του έθνους σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Αναφέρει επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αποτελούν μια αποτελεσματική, αποτρεπτική και σεβαστή δύναμη στην περιοχή.
 [riknews.com.cy]
29/1/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin