Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

Και νέα φωτογραφία στρατιώτη που σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό

Και νέο περιστατικό με στρατιώτη που σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς η φωτογραφία του αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση ανάλογης εικόνας με επτά νεοσύλλεκτους που υπηρετούν στο Μεσολόγγι.


Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο συγκεκριμένος στρατιώτης εντοπίστηκε και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ, στην Κύπρο, ενώ και γι' αυτόν Θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που θα ισχύσουν για την περίπτωση των στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού που απεικονίζει στρατιώτες στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου), ενώ η αρμόδια εισαγγελική στρατιωτική Αρχή προβαίνει στην εξέταση ποινικών ευθυνών.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες» και ξεκαθάρισε πως τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις, γι’ αυτό και ο ίδιος έχει δώσει εντολή να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.
 tanea.gr
25/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin