Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Την πρόθεσή του να παλέψει κατά οποιασδήποτε μορφής επίθεσης δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα.


Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εργάζονται για την ταυτοποίηση του δράστη της επίθεσης της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς, οι επιχειρήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί ο τρομοκρατικός κίνδυνος για την Τουρκία.

«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα παραμείνει σε ισχύ για όσο χρειαστεί», ξεκαθάρισε ο κ. Κουρτουλμούς, αναφερόμενος στα ειδικά μέτρα που έχουν ληφθεί μετά την καταστολή του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Από την πλευρά του, ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως η Τουρκία δεν θα λυγίσει από τα συνεχή χτυπήματα κατά αθώων πολιτών και θα παλέψει απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης.

Αναλυτικά η δήλωση Ερντογάν

«Ως έθνος θα παλέψουμε μέχρι τέλους ενάντια όχι μόνο σε επιθέσεις με όπλα από τρομοκρατικές οργανώσεις και των δυνάμεων που τις υποστηρίζουν αλλά και απέναντι σε οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές επιθέσεις.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να αποθαρρύνουν το λαό μας, να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας με τις επιθέσεις κατά πολιτών. Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, θα σταθούμε ακόμη περισσότερο ο ένας δίπλα στον άλλο και δεν θα δώσουμε ποτέ χώρο σε τέτοιου είδους βρώμικα παιχνίδια».
 [elzoni.gr]
3/1/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin