Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017

Σκηνικό παγωνιάς και πάλι στη χώρα

Η αλλαγή του «σκηνικού» θα ξεκινήσει την Πέμπτη το απόγευμα, από τη βορειοδυτική Ελλάδα, όπου θα σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα πλήξουν και τις πεδινές περιοχές.


Την Παρασκευή, η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς στα ανατολικά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ στα βορειοδυτικά και τα νότια θα υπάρξουν χιονοπτώσεις.

«Φανταστείτε μία νοητή γραμμή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Μεθώνη όπου από την μία πλευρά θα χιονίζει και από την άλλη θα βρέχει, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα» σημείωσε ενδεικτικά, η Χρυσούλα Πέτρου, τμηματάρχης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Το Σάββατο, οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, ενώ εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σ’ όλη την Ελλάδα, καθώς στις περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος δεν αναμένεται να υπερβεί τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.
 elzoni.gr
4/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin