Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

Όχι στη μεταγωγή κρατουμένων από το Γκουαντάναμο λέει ο Τραμπ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε νέας μεταγωγής κρατουμένων από την αμφιλεγόμενη στρατιωτική φυλακή του Γκουαντάναμο προς άλλες χώρες, προειδοποιώντας ότι κρατούνται εκεί «επικίνδυνα» πρόσωπα.


«Δεν πρέπει πλέον να γίνουν άλλες αποφυλακίσεις στο Γκουαντάναμο» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο δισεκατομμυριούχος στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.΄

«Πρόκειται για ανθρώπους εξαιρετικά επικίνδυνους, δεν πρέπει να μπορέσουν να επιστρέψουν στο πεδίο της μάχης» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας των ακινήτων ο οποίος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχε δηλώσει ότι προτίθεται να κρατήσει ανοικτή την φυλακή που βρίσκεται στην Κούβα και «να τη γεμίσει με κακούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times, ο Λευκός Οίκος ενδέχεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα μια νέα επιχείρηση μεταγωγής σχεδόν 20 κρατουμένων στην Ιταλία, το Ομάν, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin