Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ISIS: Καλεί σε επιθέσεις ενάντια σε πρεσβείες και προξενεία της Τουρκίας

Ο νέος εκπρόσωπος του ISIS με το πρώτο του ηχογραφημένο μήνυμα απηύθυνε μήνυμα προς τους υποστηρικτές της οργάνωσης καλώντας τους να εξαπολύσουν επιθέσεις ενάντια σε πρεσβείες και προξενεία της Τουρκίας σε όλο τον κόσμο, προτρέποντας τους παράλληλα να μην εγκαταλείψουν την ιρακινή πόλη Ταλ Αφάρ καθώς οι τζιχαντιστές μάχονται για να αντικρούσουν πολυμέτωπες επιθέσεις στην πόλη.


«Καταστρέψτε τα οχήματα τους, κάντε επιδρομές… στα κρησφύγετα τους ώστε να πάρουν μια γεύση από τα βάσανα που περνάτε και μην δεχτείτε να πειστείτε να εγκαταλείψετε την πόλη», τόνισε στο μήνυμα του ο Αμπι αλ Χασάν αλ Μουχάζεν στο πρώτο του μήνυμα ως εκπρόσωπος της οργάνωσης που δημοσιεύτηκε μέσω του δικτύου Αλ Φουρκάν, που αποτελεί προπαγανδιστικό όργανο του ISIS.

Ο Μουχάζερ απείλησε πως οι υποστηρικτές του ISIS θα στοχοθετούν «την κοσμική τουρκική κυβέρνηση αποστατών σε κάθε σημείο ασφάλειας, σε στρατιωτικές θέσεις, σε σημεία οικονομικού ενδιαφέροντος ακόμη και σε κάθε πρεσβεία και προξενείο της σε όλες τις χώρες του κόσμου».
Δεν ήταν άμεσα σαφής η αυθεντικότητα του μηνύματος.
5/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin